måndag 18 juli 2011

Sommar 2012: Curvy Kates första badkläder

Till nästa sommar, 2012, ska Curvy Kate ge ut sin första badklädeskollektion och det ser väldigt lovande ut. Alla överdelar, bh-modeller som tankinis finns upp till brittisk K-kupa eller europeisk N-kupa och från 60 till 90 i vidd. Visst har det funnits badkläder i sådana storlekar tidigare, men då i stort sett enbart tråkigt svart. Och, det här är långt ifrån tråkigt.

Caribbean Curves
Caribbean Curves Balconette Bikini Top

Carribbean Curves var det som fick mig riktigt intresserad. Leopardmönstrad och lila, det här är en bikini med attityd. Tankinin har en dragsko för att reglera längden.













Balconetteöverdelen har en lätt vaddering, precis som alla andra sådana i kollektionen. Enligt Brood på Broods Big Bras ska den vara baserad på Curvy Kates Princess, vilket i sig är en storsäljare så jag tror att den här kan blir riktigt riktigt bra. Redan nu står den här nog på inköpslistan.

Rio Ruffle

Rio Ruffle är istället betydligt mer lekfull i vackert turkos med lila detaljer och små volanger. Överdelen ska ge lika mycket stöd som den ovan. När fanns det senast något sådant här i dessa storlekar? Jag har nog bara sett det upp till C-kupor högst, och längtat lika mycket varje gång.






Bondi Breeze

Bondi Breeze är den sista och är väl något mer tråkig, men å andra sidan kanske mer vanligt funktionellt kan behövas ibland också. Volanger och leopard är inte för alla.













Och för er som kanske inte förstår storheten, här kan du se hela Bravissimos sortiment för en brittisk 28K. Att ha tillgång till allt det här blir då en klar förbättring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar