torsdag 26 maj 2011

En ny bikini!

Sista tentan på en av mina skolor skrevs nu på eftermiddagen så jag hann med en liten shoppingtur som firande, innan nästa projekt ska påbörjas.


Lindex har fått in mer badkläder och jag passa på att prova en hel del. Den här zebramönstrade föll jag för direkt. Stl 44, den största storleken passade klart godkänt. En 46 hade antagligen varit bättre, men det fungerade utmärkt. Lindex bikiniunderdelar brukar vara lite små, så även om de inte finns i mindre än 36 brukar 36 ändå passa bra. 129 kronor för överdelen, 129 kr för nederdelen, båda köpta.





Jag provade även den här, en bandåmodell med byglar och knyt i rygg och nacke. Tyvärr så var det ingen hit alls. Byglarna på stl 44 passade utmärkt, men i övrigt var den ett fiasko. Tyget i kuporna är väldigt mjukt och ger nästan inget stöd alls. Dessutom är den så pass låg att den knappt täcker något. Axelbanden är så pass smala att de inte heller kan ge något direkt stöd. 149 kr Lindex.





Jag tog också en liten tur till H&M. Även om jag inte köpte något har jag några små tips ifall någon är intresserad.

Den här klänningen finns i webbshoppen för 199 kr och i butik för 100. Jag provade stl 38, som var det minsta som fanns, och den var enorm. Jag skulle säkert kunna få in två gånger mina bröst. på varje sida. Bandet under bysten är väldigt elastiskt så den kan nog passa en hel del. Med ett bälte i midjan slipper man gravideffekten också. Den finns även i beige.










Jag hade en sådan här när jag slutade ettan på gymnasiet, fast i turkos. Stl 32 fungerade utmärkt till och med 60G ungefär, så jag tror att årets likadana kan räcka rätt långt också. Finns i vitt, mörkgrått, denim och ytterligare en annan blommig variant hos H&M.












H&M hade en kampanj i julas när motsvarande klänning i rött, svart och grått såldes. Jag köpte en av varje i stl 36 tror jag. Nu har de motsvarande modell fast i randigt, rött och vitt respektive marinblått och vitt. Den här klänningen har jag sett sitta bra på alltifrån personer med min figur, till betydligt mer raka figurer så den verkar vara väldigt mångsidig. 199 kr på H&M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar