lördag 14 maj 2011

Bygelbikini från de vanliga kedjorna

Om man behöver lite mer stöd är oftast bikiniöverdelar som är formade mer som en vanlig bh oftast bäst. De har också en större förmåga att forma bysten. Det absolut viktigaste här är att kuporna består av stumt tyg och bikinin är i rätt storlek. En bikiniöverdel av den här typen ska sitta lika bra som en bh.

Bygelöverdelar kan både säljas i vanliga klädstorlekar eller i bh-storlekar. Oavsett vilket så går det att fuska genom att köpa en som har rätt storlek på kuporna där man kan knyta den i ryggen. Om man har rätt storlek kan man i vissa märken gå upp en omkrets och gå ner en kupa i och med att bikiniöverdelarna som säljs ofta är betydligt mindre i ryggen än samma affärs bh:ar.

Upptill E- eller F-kupor



149 kronor från Lindex kostar den här prickiga som finns upp till 75-85E (85DD). Den har visserligen spännen i ryggen, men de går att ta in enkelt om man vill.  Den finns också i en solid turkos och en solid rosa med små volanger om man föredrar det.














Den här är kanske lite tråkigare, men finns i samma storlekar och till samma pris som ovan.






Den här är också lite tråkigare, men finns från 70E (DD) till 85E (DD) hos Lindex. Jag kunde dock ha förra årets modell i 70E, som såg ungefär likadan ut, när jag hade 60H och även om den var på gränsen till att vara lite stor runt om.




Den här är något dyrare men finns upp till 75-90F på Twilfit för 299 kr. Min erfarenhet är att de här är rätt tajta också, det är helt okej att gå upp en storlek i bandstorlek, eller till och med två beroende på hur det känns.
















299 kr kostar den här också och är även den från Twilfit. Finns upp till 70-85E.
























Med knyt i ryggen för flexibilitet
Den här kostar bara 49:50 hos H&M och finns upp till 85D. Med knyt i ryggen gör det alltså att den kan fungera för en 60I, 65H eller 75G t.ex. Tänk dock på att banden är rätt smala så jag skulle säga att man nog inte bör ha alltför mycket vaddering för att den ska sitta bra, bekvämt och snyggt samtidigt.


Även den här kommer från H&M, kostar också lika lite och finns också i samma storleksbredd. Den finns även i svart och har breda band både för nacke och rygg (=bekvämare).












149 kronor till ordinarie pris, med band i ryggen och upptill 80D i storlek, den här modellen fungerar för upp till 60H eller 70F.














129 kronor för den här, också från H&M, med breda trevliga band i ryggen och i nacken. Tyvärr verkar den bara finnas kvar i svart och brunt i butikerna, men på nätet finns både denna mintfärgade och något som påminner om rött som drar mot korall.












Den här är antagligen likadan som den leopardmönstrade och finns också i samma storlekar, upp till 80C. 149 kr och den finns även i blått.














Ytterligare en variant på samma som ovan, också från H&M:















Den här går upp till 85C, och med knytband i ryggen och nacke fungerar det för en 60H, 70F eller 80D. 149 kr på Lindex.













Det här är en bandåöverdel, men med byglar inuti, vilket gör att den ger bättre stöd. Den går bara upp till stl 44, men med knytband i ryggen bör den  fungera upp till 60H/65G/70F/75E/80D/85C/90B. 149 kr på Lindex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar